2011-11-10

Šioks toks mėnesio aptarimas

Labas :)
Šiandien pagalvojau,kad reikėtų šiek tiek aptarti jau praėjusį mėnesį nuo blogo pradžios ( iš tikro iki mėnesio liko kelios dienos,bet jau bendrai galim sakyti,kad mėnuo ) . Kas įvyko ? Kas pasikeitė ? Ir pnš.


Pačioje pradžioje viskas klostėsi gerai . Sekėjai , keli komentarai , rašytoja,bet tai truko neilgai.Po atostogų užpludę mokslai sudrumstė blogo sekmę.Nei aš , nei kita rašytoja neberašėme,tad nieko ir nepasikeitė.Neatsirado rašytojų,sekėjų ir komentarų.
Vieną dieną pagalvojau,kad man reikia kažkur išsilieti ir tada prisiminiau GS.Nusprendžiau pakeisti išvaizdą,susiimti ir pradėti rašyti.Taigi,tai ir įvyko.Atsirado naujų rašytojų,tad man darosi lengviau.Galvą aplanko įdėjos kurias pasirašau į užrašų knygutę ir jas po truputi pradėsiu įgyvendinti.


  • Kiekvieno mėnesio pradžioje - padarysiu jau praėjusio mėnesio ataskaitą.Suskaičiuosiu kiekvienos rašytojos straipsniukus.Tai darau ir šį mėnesį,tad pasistenkite.:)
  • Taip pat galvoju apie mėnesio rašytojos rinkimą ? O ką apie tai manote jūs ?
  • Taip pat - išvaizda.Ją geriau keisti gruodžio pradžioje ar lapkričio pabaigoje ?
  • Dar galvoju apie kalėdinį konkursą,juk kalėdos jau tikrai ne už kalnų :)
Tai ne visos įdėjos.Taip pat galvoju padaryti skiltį PLANAI kur aprašinėsiu artimiausius planus ir svarbiausius dalykus.

Tikrai laukiu komentarų su jūsų nuomonėmis :)

Gabrielė 

3 komentarai:

Unknown rašė...

Idėjos tikrai geros, ir manau, kad jas galėsi įgyvendinti :)

Gabryt. rašė...

Ačiū :))

▲Princess Pichu▼ rašė...

Sutinku su Ėvelis :)