2011-11-10

šaltas sezonas...


Jau pradėjo šalti, tad tenka apsirūpinti šiltesniais drabužiais. Deja, ruduo po truputį traukiasi ir užleidžia vietą žiemai. Tačiau šiame straipsnyje bus kalbama pagrindine ir vienintele tema- ruduo. Nors ruduo kaip mat greitai prabėgo ir liko vos tik šis mėnesis pasidžiaugti šių metų rudeniu pateiksiu keletą stiliaus pavyzdžių, kaip apsirengti šiltai ir stilingai.

1 pavyzdys

Nežinau ar būtų iš ties šilta su šiais rūbais, tačiau kūriau negalvodama apie rudenį ir šaltį. Gerai, kad teko išvengti tamsių rūbų, na bent jie ne visi tokie. Aprangą pagyvins nuostabi rankinė, kuri puikiai yra tinkanti bet kokiam sezonui.
Megztinis: Šiltas, didelis + vien tam,kad jis tinka ir prie šortų, ir prie kelnių, gal būt net ir prie sijono, jei tinkamai priderinsite.
Šortai: Pastelinės spalvos mane labai traukia,o būtent tokios spalvos yra šie šortai. Apie juos galiu tą patį pasakyti kaip ir apie megztinį, jog jie dera visur ir visada. 
Kojinės: Prie tokios aprangos siūlau užsidėti aukštas kojines, tačiau ne iki pat šortų, turi matyt šiek tiek kojų. Na kojinės panaudotos, kad nebūtų šalta kojoms ir, kad neatrodytų apranga banali. 
Batai: Tokios spalvos batų šiuo metu rasti galite visur, galiu teigti jog jie yra tikrai madingi,nes bet kuriuo atveju pagyvins visą aprangos vaizdą.
Rankinė: Spalvingesnis atvejis iš rankinių. Tokių spalvingų ir nuotaikingų rankinių galite rasti parduotuvėje NewYork, ši rankinė labai tinka ir vasaros sezonui, na nesvarbu kuriam sezonui rankinę naudosite, svarbiausia KAIP ją panaudosite.

2 pavyzdys


Šioje aprangoje nieko 'mandro' nėra, tačiau man šis apsirengimo būdas patinka. 
Palaidinė: Įdomi, tačiau ji nėra skirta rudeniui, tad teks apsirūpinti 'apdangalu' su kuriuo jums bus šilta.
Šortai: Apie juos daug komentarų neturiu, tiesiog čia dar vienas panašaus stiliaus šortai pagal 1 pavyzdį.
Batai: Gražūs, rudeniniai, lengvai suderinami ir su viskuo 'valgomi'. 
Žiedai: Kad apranga nebūtų per daug nuobodi, pridėjau porą žiedų kurie pagyvintų visą derinį.

Tiek šiandien, tenka su jumis atsisveikint,
iki





4 komentarai:

Gabryt. rašė...

Gražūs derinukai :)

Radvile rašė...

ačiokas:)

Unknown rašė...

Labai gražūs ;)

Vesta rašė...

Man patiko tavo mados blogas :) apsilankyk manajame jei patinka tapk sekeju :) http://fashionlt.blogspot.com/